ЗАСВОЄННЯ УЗАГАЛЬНЕНИХ ПРИЙОМІВ МУЗИЧНО-СЛУХОВОЇ АКТИВНОСТІ ВИКОНАВЦІВ У ПРОЦЕСІ ІНСТРУМЕНТАЛЬНО-ВИКОНАВСЬКОЇ ПІДГОТОВКИ - Сливко, Світлана Анатоліївна (My University, 2009)
Стаття присвячена проблемі формування музично-слухової активності студентів мистецьких спеціальностей у процесі інструментально-виконавської підготовки. Засвоєння узагальнених прийомів орієнтуючо-контролюючої діяльності розглядається як ключова умова формування музично-слухової активності музиканта-виконавця
Keywords: музично-слухова активність; виконавська підготовка; формування музично-слухової активності