ЗБІРНИК НАУКОВИХ ПРАЦЬ ВИКЛАДАЧІВ природничо-географічного факультету Випуск 3 - (:unkn) unknown (My University, 2009)
До збірника включено наукові праці викладачів кафедр біології, географії, хімії Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя з актуальних питань флори і рослинності; зоології та експериментальної ботаніки; хімії; туристично-краєзнавчих, суспільно- географічних та фізико-географічних досліджень. Для фахівців у галузі ботаніки, зоології, хімії, географії, вищої та середньої школи.