Розвиток навчальної автономії студентів у процесі оволодіння англомовною компетентністю в аудіюванні - Лук’яненко, Тетяна Анатоліївна (My University, 2020)
Науковий керівник: Плотніков Євген Олександрович - канд. пед. наук., доц. каф. герм. філології та метод. викл. іноз. мов НДУ ім. М. Гоголя Рецензенти: Пономаренко Ольга Володимирівнаканд. пед. наук., доц. каф. герм. філології та метод. викл. іноз. мов Ларіна Тетяна Валеріївна - канд. пед. наук., доц. каф. прикл. лінгв. НДУ ім. М. Гоголя