Лінгвістика рекламного тексту - Бондаренко, А. І. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2023)
Видання пояснює структурно-змістові, функційні та категорійні особливості рекламного тексту та його зв’язок із контекстами різних типів. Зорієнтоване на оволодіння прийомами рекламної комунікації. Розкриває роль мовленнєвих засобів фоносемантичного, лексико-семантичного, фразеологічного, морфологічного та синтаксичного рівнів у створенні рекламних повідомлень.
Keywords: лінгвістика; реклама; рекламний текст