Розвиток пізнавальної активності дітей старшого дошкільного віку в різних видах діяльності - Довгаль, Ольга Григорівна (My University, 2019)
Керівник: канд..пед. наук, проф. Коваленко Є.І. Рецензенти: канд. пед. наук, доц. Богдан Т.М. канд. пед. наук, доц. Турчин Т.М
Keywords: пізнавальна активність; пізнавальна активність старших дошкільників