ГЕРБАРНА КОЛЕКЦІЯ НІЖИНСЬКОЇ ВИЩОЇ ШКОЛИ: ІСТОРИЧНИЙ ТА ГЕОГРАФІЧНИЙ НАРИС - Бєлкіна, Любов Вікторівн (My University, 2020)
Науковий керівник: к.б.н., доцент кафедри біології Лисенко Геннадій Миколайович