Літературне покоління двітисячідесятників: типологія художнього мислення - Чубенко, Ірина Вікторівна (My University, 2022)
Науковий керівник – кандидат філологічних наук, доцент кафедри літератури, методики її навчання, історії культури та журналістики О.М. Капленко. Рецензент – доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри літератури, методики її навчання, історії культури та журналістики Ю.І. Бондаренко. Рецензент – кандидат філологічних наук, доцент кафедри української мови, методики її навчання та перекладу О.М. Петрик.