Сучасний стан та перспективи розвитку спортивного туризму в Чернігівській області. - Жила, Максим Миколайович (My University, 2024)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня бакалавр Сучасні проблеми та перспективи розвитку спортивного туризму в Чернігівській області Студента Жили Максима Миколайовича Науковий керівник: Бездухов Олександр Анатолійович, старший викладач Рецензент: Філоненко Ірина Миколаївна, кандидат географічних наук, доцент