Фахова практична підготовка бакалаврів з психології. Ознайомча практика (без відриву від теоретичного навчання): методичні рекомендації - Гетьман, Т. О.; Здоровець, Т. Г.; Кошова, І. В.; Ковтун, А. Ю.; Кресан О. Д.; Литовченко, Н. Ф.; Михайлова, О. І.; Тимошенко, О. А. (НДУ ім. М. Гоголя, 2026)
У навчально-методичному посібнику визначений необхідний обсяг основних методичних матеріалів для допомоги студентам-бакалаврам спеціальності С4 Психологія (денної та заочної форм навчання) у підготовці та проходженні ознайомчої практики. Посібник містить організаційні положення практики, зміст, завдання та методичні рекомендації фахівців-психологів щодо практики, додатки, що допоможуть в оформленні звіту. Він буде корисним для студентів, майбутніх практичних психологів, а також викладачів психології навчальних закладів, практичних психологів закладів освіти.