Нові гоголезнавчі студії. Випуск п'ятий (шістнадцятий) - (:unkn) unknown (My University, 2007)
Черговий випуск «Гоголезнавчих студій» присвячений різноманітним проблемам вивчення творчої спадщини Миколи Гоголя. Тут і цілий ряд статей присвячено питанням творчої біографії письменника.
Новые Гоголеведческие студии. Выпуск пятый (шестнадцатый)