СКЛАД ДЕНДРОФЛОРИ «ПАРКУ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА» - ОБ'ЄКТУ РЕКРЕАЦІЙНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ М. НІЖИН - Бабаджанян, Діана Арсенівна (My University, 2023)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобування освітнього ступеня «Магістр»