ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ПРОФЕСІЙНО-ОСОБИСТІСНОГО ЗРОСТАННЯ МАЙБУТНІХ МЕНЕДЖЕРІВ СФЕРИ ОСВІТИ ЗАСОБАМИ САМОПРОЕКТУВАННЯ - Сергуніна, Анна Тарасівна (My University, 2019)
Науковий керівник: Шевчук Марина Олександрівна кандидат педагогічних наук Рецензент: Тонконог І.В. канд. пед. наук, доцент кафедри іноземної філології та перекладу Київського Національного торгівельно-економічного університету Рецензент: Новгородська Ю.Г. канд. пед. наук, доцент кафедри педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя