Психологічна характеристика образу-персонажа - Забарний, О. В. (My University, 2015)
У навчально-методичному посібнику автор дає рекомендації, як доцільно здійснювати психологічну характеристику образу літературного героя під час аналізу художнього тексту. У посібнику наведено короткий огляд досліджень присвячених проблемі аналізу образу-персонажа, а також досліджуються понятійний апарат, який використовується при аналізі літературного персонажа. Посібник розрахований на науковців, учителів української літератури, студентів-філологів.