Удосконалення англомовної компетентності в аудіюванні учнів загальноосвітньої середньої школи з використанням онлайн-ігор - Заїка, Богдан Геннадійович (My University, 2021)
Науковий керівник: к.п.н., доц. каф. прикладної лінгвістики Плотніков Є.О. Рецензенти: к.п.н., доц. каф. германської філології та методики викладання іноземних мов Давиденко О.В., к.п.н., доц. каф. прикладної лінгвістики Ларіна Т.В.