Культуротворчість митців Ніжина в контексті музичної регіоналістики - Кавунник, О. А. (Молодий вчений, 2017)
У статті розглянуто культуротворчість митців Ніжина: корінного етносу, представників інонаціональних громад, в контексті складових музичної регіоналістики. Розкрито види, форми функціонування, представників музичного середовища міста в сукупності різножанрової вокальної, хорової, нструментальної, хореографічної культуротворчості в Україні, за її межами.
Keywords: культуротворчість; музична регіоналістика; музичне середовище