Сучасні зміни клімату на території України: динаміка та географічні особливості - Романенко Вікторії Ігорівни, Вікторія Ігорівна (My University, 2024)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня бакалавр Сучасні зміни клімату на території України: динаміка та географічні особливості Студентки: Романенко Вікторії Ігорівни Науковий керівник: Остапчук Валентина Володимирівна, кандидат географічних наук, доцент Рецензент: Шовкун Т. М., кандидат географічних наук, доцент