«Гетьман Мазепа та його доба» - (:unkn) unknown (My University, 2018)
РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ
380 років від дня народження українського військового, політичного і державного діяча, гетьмана Війська Запорозького
Keywords: Мазепа; гетьман