Задачі з параметрами в курсі математики середньої школи - Віра, М. Б. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
У посібнику пропонується короткий огляд теоретичного матеріалу та можливостей його застосування до розв’язування задач різних типів з параметрами; наведено ряд задач з параметрами, які пропонувалися на ЗНО з математики з 2016 по 2021 роки; продемонстровано можливості розв’язування задач з параметрами за допомогою динамічної системи GeoGebra. Запропонований посібник може бути використаний студентами заочного та денного відділення спеціальності 014 Середня освіта (Математика) при вивченні курсу «Методика навчання математики».