Біохімія з основами харчової хімії. Частина 2 - Кучменко, О. Б.; Паливода, Ю. М. (НДУ ім. М. Гоголя, 2025)
Посібник містить лабораторні роботи та контрольні питання з основних розділів курсу «Біохімія з основами харчової хімії». Перед кожною лабораторною роботою є коротка теоретична частина, наведена методика проведення експерименту та обробки отриманих даних дослідження. Призначений для студентів спеціальності G13 Харчові технології закладів вищої освіти, аспірантів. Посібник може бути корисним викладачам, аспірантам, а також практичним працівникам.
Навчально-методичний посібник для виконання лабораторних робіт та самостійної роботи студентів