«Формування англомовної компетентності в аудіюванні учнів загальноосвітньої школи із використанням інтернет-новин» - Гузь, Ольга Анатоліївна (My University, 2020)
Науковий керівник: канд. пед. наук, доц. Смелянська В.В. Рецензент: Карпенко Н.М.., канд. пед. наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов; Ларіна Т.В., канд. пед. наук, доцент кафедри прикладної лінгвістики