Особливості еволюції тимчасових водотоків у Чернігівській області (кінець XX – початок XXI століття) - Райська, Анастасія Юріївна (My University, 2021)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня магістр; Освітньо-професійна програма: Середня освіта (Географія) зі спеціальності 014.07 Середня освіта (Географія) Науковий керівник: канд. геогр. наук, доцент Філоненко Ю. М. Рецензент: канд. геогр. наук, доцент Барановська О. В. Рецензент: канд. геогр. наук, с. н. с. Когатько Ю. Л.