АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ СТАНОВЛЕННЯ ТА РОЗВИТКУ ДЕРЖАВИ І ПРАВА В УКРАЇНІ - (:unkn) unknown (My University, 2015)
У збірнику містяться матеріали наукових праць учасників обласної науково-практичної конференції, що присвячені дослідженню актуальних проблем становлення та розвитку держави та права в Україні. Розрахований на учнів, вчителів, студентів, викладачів та науковців.