Політичні та медійні стратегії російсько-українського конфлікту: - Науменко, Марія Сергіївна (Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя, 2021)
У роботі розглянуті поняття, класифікація та функції політичного конфлікту; визначено роль засобів масової інформації у висвітленні політичних конфліктів і формуванні громадської думки; виявлено основні методи і способи репрезентації російсько-українського конфлікту на прикладі телеканалів 1+1 і Russia Today; проведено контент-аналіз публікацій присвячених висвітленню стратегії російсько-українського конфлікту.
кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавр; спец.: 061 – журналістика; наук. керівник Н. С. Подоляка
Keywords: журналістика, ЗМІ, політичний конфлікт, 1+1, Russia Today