Лексико-стилістичні особливості перекладу англомовних текстів військової тематики - Хоменко, Мирослава Миколаївна (My University, 2023)
Науковий керівник: Нагач Марина Володимирівна, кандидат педагогічних наук, доцент Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя; Рецензент: Міщенко Тетяна Віталіївна, кандидат філологічних наук, ст. викладач;