Зібрання творів. Аванс т. ІV. Іронічна поезія і проза - Кнорозок, Л. М. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
Ця збірка, зовсім коротенька, попереду натхнення мовить одкровення: Мої герої! Не прагну суверенності від них. Їй-Богу, веселіше з ними! В поезії та прозі був щасливим: страждав, зростав, творив, а значить, жив. Відволікали персонажі та учили – тривогу і депресію долали! Можливо, допоможуть читачеві – сенс творчості вбачаю в цьому! Мені, наприклад, дуже імпонують далекі в часі, рідше поруч, братів по духу творчі дарування, з буденністю нічні і денні борюкання. Війна! Свідомості і тіл, душі колесування… Автор
Keywords: зібрання творів; іронічна поезія і проза; аванс т. ІV