Художня праця та основи дизайну: навчальний посібник - Матвієнко, С. І. (Видавництво НДУ ім.М. В. Гоголя, 2016)
Зміст посібника укладено відповідно до сучасних вимог підготовки фахівців дошкільної освіти до роботи з дітьми у галузі художньо- предметної діяльності. Розкрито науково-теоретичні основи художньої праці та дитячого дизайну, організаційно-методичні засади навчання дошкільників художньої праці.
Art work and design: tutorial
Содержание пособия составлено в соответствии с современными требованиями подготовки специалистов дошкольного образования к работе с детьми в области художественно- предметной деятельности. Раскрыты научно-теоретические основы художественной труда и детского дизайна, организационно-методические основы обучения дошкольников художественному труду.
Keywords: художня праця; дитячий дизайн; діти дошкільного віку; заняття художньою працею; kids design; children of preschool age