ФУНДАМЕНТАЛЬНІ ТА ПРИКЛАДНІ ДОСЛІДЖЕННЯ В СУЧАСНІЙ ХІМІЇ - (:unkn) unknown (My University, 2015)
Збірник містить матеріали IІ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених “Фундаментальні та прикладні дослідження в сучасній хімії” (м. Ніжин, 10 квітня 2015 р.). Для молодих науковців та фахівців, що працюють у галузі органічної, біоорганічної, фармацевтичної, неорганічної та нафтохімії у наукових закладах та вищій школі. У текстах матеріалів конференції, опублікованих у цьому збірнику, збережено авторський стиль у поданні матеріалу.
Матеріали ІІ Міжнародної заочної науково-практичної конференції молодих учених (Ніжин, 10 квітня 2015 року) FUNDAMENTAL AND APPLIED RESEARCH IN MODERN CHEMISTRY