Геологія з основами геоморфології: методичні вказівки з проведення навчальної польової практики - Бездухов О. А.; Філоненко Ю. М. (НДУ імені Миколи Гоголя, 2021)
Даний посібник відповідає навчальній програмі для природничих спеціальностей вузів. У ньому подано методичні вказівки з проведення навчальної польової практики з геології з основами геоморфології для студентів І курсу природничо-географічного факультету та наведено рекомендації з оформлення і захисту звітної документації; підібрано певний обсяг ілюстративного та довідкового матеріалу.