Методичні рекомендації з організації самостійної роботи студентів для навчальної дисципліни «Органічна хімія» - Суховєєв, В. В. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2023)
Методичні рекомендації з організації самостійної роботи студентів НДУ імені Миколи Гоголя для навчальної дисципліни «Органічна хімія» спеціальності 226 Фармація, промислова фармація містять методичні вказівки щодо організації самостійної роботи та методичні рекомендації виконання самостійної роботи з органічної хімії по темам і розділам згідно з робочою програмою зазначеної навчальної дисципліни.
навчально-методичні матеріали для студентів закладів вищої освіти зі спеціальності 226 Фармація, промислова фармація
Keywords: методичні рекомендації; органічна хімія; навчально-методичні матеріали; 226 Фармація, промислова фармація