ЕКОЛОГІЧНА ЕТИКА: ТЕКСТИ ЛЕКЦІЙ ДЛЯ СТУДЕНТІВ НЕБІОЛОГІЧНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ - Пасічник, С. В.; Лисенко, Г. М.; Кедров, Б. Ю.; Вобленко, О. С. (Видавництво НДУ, 2017)
В міру ускладнення суспільних відносин у людському суспіль-стві виникла необхідність конкретизації тих чи інших моральних норм, правил стосовно певних сфер повсякденного життя людини. Так стали формуватись різні напрямки прикладної етики, серед яких важливе місце займає екологічна етика. Курс "Екологічна етика" викладається на багатьох факультетах Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя для сту¬дентів різних спеціальностей. У зв’язку з цим актуальним є наявність навчаль¬но-методичної літератури з даної дисципліни. Але фактично в фондах бібліотеки НДУ відсутня будь-яка сучасна література для опанування даного курсу. Тому тексти лекцій з екологічної етики є вкрай актуаль¬ними. Даний посібник призначений для вирішення цих проблем.
Навчально-методичний посібник