English for Everyday Communication - Халимон, І. Й.; Терещенко, В. Я.; Штепура, А. П. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2025)
Посібник призначений для студентів молодших курсів, які вивчають англійську мову як обовʼязкову або вибіркову дисципліну. Метою посібника є формування комунікативної та соціокультурної компетенції у студентів.
Англійська мова для щоденного спілкування: навчальний посібник для студентів молодших курсів, які вивчають англійську мову як обовʼязкову або вибіркову дисципліну
Keywords: English; Everyday Communication; англійська мова; щоденне спілкування