LEHR-UND ÜBUNGSBUCH DER DEUTSCHEN LEXIKOLOGIE - Rolik, A. W. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2023)
Даний навчальний посібник призначений для студентів 3 курсу факультету філології, історії та політико-юридичних наук, які вивчають німецьку мову як основну та має за мету зорієнтувати студентів на конкретний мовний матеріал і покликаний полегшити узагальнення матеріалу на теоретичному рівні.
Слово: навч. посіб. з німецької лексикології