Географія сучасного ядерного озброєння: особливості, тенденції, наслідки - Острик, Ігор Анатолійович (My University, 2021)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня магістр; Освітньо-професійна програма: Середня освіта (Географія) зі спеціальності 014.07 Середня освіта (Географія) Науковий керівник: Філоненко І. М., кандидат географічних наук, доцент Рецензент: доктор геогр. наук, професор Барановський М. О. Рецензент: кандидат економічних наук, професор Зеленська Олена Олександрівна