Нова історія країн Європи, Америки, Азії та Африки. Ч 1. 1603– 1815 роки - Лейберов, О. О.; Мартиненко, В. В.; Моціяка, П. П.; Прудько, В. О. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
Навчально-методичні матеріали призначені для студентів історичних спеціальностей при вивченні пропонованого курсу. Виданя містить програму курсу, плани семінарських занять з методичними рекомендаціями та списком джерел та літератури.