ОРГАНІЗАЦІЙНО-ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ЕФЕКТИВНОГО УПРАВЛІННЯ ДОШКІЛЬНИМ НАВЧАЛЬНИМ ЗАКЛАДОМ - БОРИСЕНКО, ОЛЕНА ІВАНІВНА (My University, 2018)
Магістерська робота на здобуття кваліфікації: Керівник навчального закладу (у сфері освіти: дошкільні та загальноосвітні навчальні заклади) Науковий керівник: к.п.н., доцент Самойленко О.В. Рецензент: к.п.н., доцент Киричок І.І