Навчальна програма та методичні рекомендації до курсу «Соціально психологічні аспекти освітнього процесу» для студентів спеціальності «Дошкільна освіта» - Горянська, А. М.; Пісоцький, В. П. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
Навчальну програму “Соціально-психологічні аспекти освітнього процесу” підготовлено для магістрантів спеціальності «Дошкільна освіта» та спрямовано на розгляд теоретико-методологічних питань соціальної психології, а також прикладних соціально-психологічних проблем, з якими дово диться мати справу працівникамосвіти (дошкільної зокрема) у сучасних реаліях. Навчально-методичні рекомендації містять плани лекцій та практичних занять, завдання для самостійної та індивідуальної роботи студентів, тестові питання для контролю знань та список рекомендованої літератури. Навчальна програма та методичні рекомендації призначені для магістрантів спеціальності «Дошкільна освіта», які вивчають курс «Соціально-психологічні аспекти освітнього процесу» в закладах вищої освіти другого рівня акредитації, ця інформація також буде корисною для вихователів ДОЗ, практичних психологів і соціальних працівників.