СУЧАСНІ МОДЕЛІ УПРАВЛІННЯ ЗАГАЛЬНООСВІТНІМ НАВЧАЛЬНИМ ЗАКЛАДОМ: ПОРІВНЯЛЬНИЙ АНАЛІЗ - ПЕТРАКОВА, СВІТЛАНА ВАСИЛІВНА (My University, 2017)
Магістерська робота на здобуття кваліфікації: Керівник навчального закладу (у сфері освіти: дошкільні та загальноосвітні навчальні заклади) Науковий керівник: к.п.н., доцент Самойленко Олена Володимирівна Рецензент: к.п.н., професор Коваленко Євгенія Іванівна