Сенсорно-пізнавальний розвиток дітей раннього віку засобами дидактичної гри - Гущенко, Оксана Іванівна (My University, 2021)
Об’єкт дослідження: сенсорно-пізнавальний розвиток дітей раннього віку. Предмет дослідження: педагогічні умови та методи сенсорно пізнавального розвитку дітей раннього віку засобами дидактичної гри. Мета роботи полягає в теоретичному обґрунтування та експериментальній перевірці ефективності психологічно-педагогічних умов та методів сенсорно-пізнавального розвитку дітей раннього віку.
Keywords: сенсорно-пізнавальний розвиток; дидактична гра