ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ФОРМУВАННЯ КОРПОРАТИВНОЇ КУЛЬТУРИ МАЙБУТНІХ КЕРІВНИКІВ ЗАГАЛЬНООСВІТНІХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ У ПРОЦЕСІ МАГІСТЕРСЬКОЇ ПІДГОТОВКИ - Самойленко, О. В.; Мостовенко, А. Г. (Видавництво НДУ ім. Миколи Гоголя, 2018)
Автори статті на основі аналізу науково-педагогічної літератури розкривають поняття "педагогічні умови" як необхідний фактор для формування корпора- тивної культури майбутніх керівників навчальних закладів. Також аналізують вплив педагогічних умов на формування корпоративної культури майбутніх керівників загальноосвітніх навчальних закладів у процесі магістерської підго- товки. У статті авторами звернена увага на зміст професійної підготовки майбутніх керівників загальноосвітніх навчальних закладів. Особлива увага приділена аналізу фахової підготовки (навчальні програми дисциплін фахової підготовки, форми та методи навчання) майбутніх керівників загальноосвітніх навчальних закладів у процесі магістерської підготовки.
Keywords: корпоративна культура; педагогічні умови; управлінська діяльність