Розвиток адекватної самооцінки дітей 5 – 7 років у дошкільному закладі та сім’ї - Шершень, Наталія Юріївна (My University, 2019)
Науковий керівник: докт. психол. наук, проф. Кононко О. Л. Рецензенти: канд. пед. наук, доцент Аніщук А. М. канд. пед. наук, доцент Фасолько Т. С.
Keywords: самооцінка; адекватна самооцінка