ТВАРИННИЦТВО УКРАЇНИ: ОСОБЛИВОСТІ, ПРОБЛЕМИ І ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ - Прямий, Григорій Миколайович (My University, 2019)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня: магістр середньої освіти, викладач географії, вчитель біології; Освітньо-професійна програма: Середня освіта (Географія) Спеціальність: 014 Середня освіта (Географія) Науковий керівник: : Барановський Микола Олександрович, доктор географічних наук, професор Рецензент: Філоненко І. М., кандидат географічних наук, доцент Рецензент: Мезенцев К. В., доктор географічних наук, професор