ФОРМУВАННЯ ЗДОРОВОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ УЧНІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ ЗАСОБАМИ ФІЗКУЛЬТУРНО-ОЗДОРОВЧОЇ РОБОТИ - Духновська, Оксана (My University, 2019)
Магістерська робота на здобуття кваліфікації: Магістр педагогічної освіти. Викладач педагогіки і методик початкової освіти, вчитель початкової школи Науковий керівник - кандидат пед. наук, доцент кафедри педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту Самойленко О.В.