Основи теорії суспільної географії - Барановський, М. О. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
Навчально-методичний посібник містить перелік завдань і методичних порад до їхнього виконання із курсу «Основи теорії суспільної географії». Призначений для здобувачів, які навчаються на спеціальностях 106 Географія та 103 Науки про Землю.