ПРОБЛЕМИ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ Збірник науково-методичних статей Випуск 6 - (:unkn) unknown (My University, 2011)
Збірник склали науково-методичні статті викладачів, студентів та аспірантів факультету культури і мистецтв. Висвітлюються актуальні питання мистецької освіти: методологічні проблеми формування особистості засобами музичного мистецтва, мистецтвознавчі аспекти професійної підготовки майбутніх учителів мистецьких дисциплін, проблеми мистецтвознавства та виконавського мистецтва.