Методичні рекомендації та матеріали до комплексного кваліфікаційного екзамену з фаху для бакалаврів Освітньо-професійної програми «Середня освіта. Англійська мова та зарубіжна література» предметної спеціаль ності 014.02 Середня освіта (Мова та зарубіжна література (англійська)) - Міщенко, Т. В.; Ларіна, Т. В.; Таран, О. М.; Тезікова, С. В.; Самойленко, О. В.; Смелянська, В. В.; Остапенко, Л. М.; Шотка, О. П. (My University, 2025)
Методичні рекомендації та матеріали до комплексного кваліфікаційного екзамену з фаху адресовані здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти факультету філології, історії та політико-юридичних наук предметної спеціальності 014.02 Середня освіта (Мова та зарубіжна література (англій ська)) ОПП “Середня освіта. Англійська мова та зарубіжна література”. Методичні рекомендації та матеріали створено відповідно до програми Комплексного кваліфікаційного екзамену з фаху. Вони передбачають вимоги до здобувачів, опис структури та змісту екзамену, критерії оцінювання відповіді, список рекомендованих джерел, приклад екзаменаційного білета та приклади відповідей на різні складові екзамену. Важливим компонентом є додатки, які містять перелік психолого-педагогічних ситуацій.