Аналіз особливостей розвитку туристичної сфери Прилуцького району - Чорний, Дмитро Вікторович (My University, 2023)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня магістр Галузь знань: 10 Природничі науки, Спеціальність: 103 Науки про Землю Студента Чорного Дмитрія Вікторовича Науковий керівник: Філоненко Юрій Миколайович, кандидат географічних наук, доцент Рецензенти: Афоніна Олена Олексіївна, кандидат географічних наук, доцент Когатько Юрій Леонідович , кандидат географічних наук, старший науковий співробітник