ІСТОРИКО-ГЕОГРАФІЧНІ ЧИННИКИ ФОРМУВАННЯ І РОЗВИТКУ МІСТА ПРИЛУКИ - Горбач, Яна Володимирівна (My University, 2019)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня: магістр географії, туризмознавець, викладач географії; Освітньо-професійна програма: географія туризму Спеціальність: 106 Географія Науковий керівник: канд. геогр. наук, доцент Шовкун Т. М. Рецензент: доктор. геогр. наук, професор Барановський М.О. Рецензент: канд. геогр. наук, доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу НУХТ Харченко О.М.