«Альдини» у бібліотечному зібранні Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя - Морозов, Олександр Сергійович (My University, 2009)
Розглядається видавнича та просвітницька діяльність відомого італійського друкаря Альда Мануція та його нащадків. Автор публікує науково-бібліографічний опис колекції "альдин", що зберігаються в бібліотеці Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя.
Keywords: Альдини; Альд Мануцій; книгодрукування