ПІДГОТОВКА МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ІЗ СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ ДО ЕФЕКТИВНОЇ ПАРТНЕРСЬКОЇ ВЗАЄМОДІЇ - Перхайло, Н.А. (Видавництво НДУ ім. Миколи Гоголя, 2018)
Запропонована стаття розкриває актуальність проблеми професійної підго- товки майбутніх фахівців із соціальної роботи як передумови активізації й модернізації соціальної сфери, упровадження нових стандартів фахової діяль- ності тощо. У цьому контексті постає необхідність оновлення парадигми професійної підготовки фахівців, покликаної максимально наблизити її до соці- альної практики, реалізувати запити суспільства, втілити кращий світовий досвід соціальної роботи, а також використати сучасні освітні технології, інно- ваційні, практико-орієнтовані форми і методи навчання.
Keywords: партнерська взаємодія; фахівець із соціальної роботи; професійна підготовка