НАУКОВИЙ ВИМІР СОЦІАЛЬНО- ПЕДАГОГІЧНИХ ПРОБЛЕМ СЬОГОДЕННЯ - (:unkn) unknown (My University, 2023)
До збірника увійшли статті й тези VІІ Міжнародної науково-практичної конференції для молодих науковців «Науковий вимір соціально-педагогічних проблем сьогодення», яка відбулася 25 травня 2023 р. в Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя і зібрала сто сімдесят молодих науковців із п’ятнадцяти закладів освіти України і Польщі. Для студентів, магістрантів, аспірантів, викладачів, науковців, фахівців соціальної сфери.
збірник матеріалів VІІ Міжнародної науково-практичної конференції (25 травня 2023 р., м. Ніжин) / за ред. О. В. Лісовця, С. О. Борисюк. Ніжин: НДУ ім. М. Гоголя, 2023. 321 с.
Keywords: соціальна робота; соціальна педагогіка; соціальні послуги; інклюзія; розвиток і виховання дітей